Toen ik in een gat viel door mijn ASS en depressie, wist geen enkele school mij op te vangen. Ik was in een ongelukkig gat waar ik VWO kon doen maar alleen HAVO mij wilde. Ik ben uiteindelijk bij StudieBolwerk terecht gekomen. Zij hebben mij begeleid bij het halen van een VWO-diploma, via het staatsexamen. Ik had een hele hoop moeilijkheden, maar wat er ook gebeurde de begeleiding was flexibel en hielp waar het maar kon en hoe het maar kon. Mijn unversiteitcarrière had ik niet kunnen hebben zonder StudieBolwerk.

 

“Ik vind huiswerkbegeleiding bij StudieBolwerk heel fijn. Iedereen is heel aardig en de begeleiders doen er alles aan om je te helpen.” (havo 3)

Zeer goed!!” (groep 8)

“Prettige manier van begeleiden” (mbo-3 niveau 4)

“Onze zoon met een aantal beperkingen, waaronder autisme en ADD, krijgt begeleiding van StudieBolwerk. Opvallend is de rustige, gestructureerde benadering. Wanneer onze zoon heel gespannen is, lukt het de begeleider toch om hem aan het werk te krijgen. De begeleiding is heel bekwaam en doelgericht bezig.  Er wordt meegedacht om onze zoon een zo optimaal mogelijke ondersteuning te geven. Er wordt maatwerk geleverd en ingespeeld op de situatie. Zo krijgt hij thuis begeleiding. Iedere begeleider heeft zijn/haar kwaliteiten en sterke kanten. Deze worden optimaal benut. De persoonlijke benadering, het voortdurend afstemmen en hun inzet helpen onze zoon enorm. Het haalt een groot stuk spanning en druk bij ons als ouders weg. Heel erg bedankt, mensen van StudieBolwerk. Ga zo door!!”  (mbo-1 niveau 2)

“Jullie zijn schatten!” (havo 2)

“Ik word genoeg geholpen, alleen als ik een uittreksel maak, mag het wel iets meer. Maar voor de rest is het goed.” (Rick, mavo 1)

“Prima!” (havo 3)

“Ik heb tijdens mijn begeleiding bij StudieBolwerk veel geleerd in de zin van plannen en organiseren. Ik vond het lastig om veel toetsen in een korte tijd in te plannen. StudieBolwerk heeft mij hierin geholpen, waardoor ik genoeg tijd had om toetsen voor te bereiden. Ook heeft StudieBolwerk mij handige tips gegeven hoe ik bepaalde stof kon leren. Hierdoor nam ik de stof sneller en beter op. Ik vond het fijn om te werken in de kamers daar. Er was weinig afleiding en je had alles wat je voor leren nodig hebt. Ik vond het ook fijn dat ik kon komen wanneer ik wilde. Ook als ik geen begeleiding had, kon ik toch gebruik maken van de ruimtes.” (Jip, havo 5)